Λεμονής – «Πόσες εθνικές έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν Μανωλά, Σωκράτη και Σιόβα;»

Λεμονής – «Πόσες εθνικές έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν Μανωλά, Σωκράτη και Σιόβα;»

Ο Τάκης Λεμονής σε δηλώσεις του στάθηκε στις απουσίες των Μανωλά, Παπασταθόπουλου και Σιόβα από την Εθνική Ελλάδος.

Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σουηδία όπου και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0, μένοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στο Κατάρ.

Ο Τάκης Λεμονής, μίλησε στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας τη «γαλανόλευκη», με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στις απουσίες παικτών όπως αυτές των Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Δημήτρη Σιόβα, που όπως χαρακτηριστικά είπε αποτελούν πολυτέλεια για οποιαδήποτε Εθνική.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τάκης Λεμονής:

«Εγώ θα αντιστρέψω τα πράγματα. Πόσες εθνικές ομάδες, ή πόσες ομάδες, έχουν για παράδειγμα την πολυτέλεια, γιατί αναφέρατε τρία συγκεκριμένα ονόματα (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας), τα οποία έχουν διακριθεί, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν συζητάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσες ομάδες έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια να έχουν έξω τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές;

Δεν ξέρω τί έχει συμβεί ή τί είχε συμβεί, αλλά για εμένα το να έχεις κάποια πολύ δυνατά όπλα και να μην τα εκμεταλλεύεσαι νομίζω ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ο Μανωλάς παίζει στο Καμπιονάτο, ο Παπασταθόπουλος παίζει στο κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, στο ευρωπαϊκό και τώρα στο ελληνικό. Ο Σιόβας στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για όνομα του Θεού έτσι; Εγώ μιλάω καθαρά αγωνιστικά. Δεν μπορώ να ξέρω τί έχει συμβεί μέσα στην Εθνική ομάδα. Από την άλλη είναι ένα θέμα προς συζήτηση πιστεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ