Ήττα για την Εθνική Νέων από τη Ρωσία (0-1)

Ήττα για την Εθνική Νέων από τη Ρωσία (0-1)

Η Εθνική Ομάδα Νέων ηττήθηκε στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από τη Ρωσία με 1-0.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδων Νεών στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro, με την γαλανόλευκη να γνωρίζει την ήττα με 1-0, στον αγώνα που έγινε στο «Παπαχαραλάμπειο Στάδιο» της Ναυπάκτου.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Γκλαντίσεφ στο 70′, με την Εθνική Ομάδα Νέων δύο λεπτά αργότερα μάλιστα να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Ηλία Χριστόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου για την πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Γερμανία επικράτησε εύκολα με 4-1 των Νήσων Φαρόε, σε ματς που έγινε στο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Την επόμενη αναμέτρηση η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φαρόε, ξανά στη Ναύπακτο, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11, 15:00)

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ρωσία: Τόροπ, Σαϊκντίνοφ, Μελέκιν, Εφρέμοφ, Λάνγκοβιτς, Λάικιν (85′ Κιμ), Μιχαΐλοφ, Σοκόλοφ (92′ Κοβαλένκο), Πινιάεφ (68′ Μπαγκρίντσεφ), Σίτοφ Βιτ., Σίτοφ Βλ. (46′ Γκλαντίσεφ)

Ελλάδα: Μπότης, Χριστόπουλος Η., Κουλιεράκης, Καλογερόπουλος, Πήλιος (66′ Κίτσος), Ντόι, Γωγουβίτης, Κουτεντάκης (77′ Καστανάρας), Τζαβίδας (56′ Καραμάνης), Κούτσιας (76′ Λιάτσος), Κρυπαράκος (66′ Χριστόπουλος Α.)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

Γερμανία 3
Ρωσία 3
Ελλάδα 0
Νησιά Φαρόε 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ