Απίστευτο – Η ΕΠΟ σκέφτεται να αφήσει την Εθνική χωρίς προπονητή για ένα τετράμηνο!

Απίστευτο – Η ΕΠΟ σκέφτεται να αφήσει την Εθνική χωρίς προπονητή για ένα τετράμηνο!

Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Παναγιώτης Δημητρίου πως δεν έχει πρόβλημα να μείνει η Εθνική χωρίς προπονητή έως τον Μάρτιο!

Προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν χθες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου και φυσικά ένα από τα πλέον «καυτά» θέματα των τελευταίων ημερών για την Ομοσπονδία είναι αυτό του επόμενου προπονητής της Εθνικής ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Τζον Φαν Σιπ, οι άνθρωποι της ΕΠΟ καταρτίζουν λίστα για την επόμενη μέρα, ωστόσο κινδυνεύουν να… διαλύσουν κάθε πλάνο που μπορεί να υπάρχει για το μέλλον.

Με ποιον τρόπο; Τον… αποκάλυψε χθες ο ίδιος ο Παναγιώτης Δημητρίου. Λέγοντας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως είναι πιθανό η Εθνική να μείνει χωρίς προπονητή για τουλάχιστον ένα τετράμηνο.

Ο Δημητρίου είπε πως διακαής του πόθος είναι ο Φερνάντο Σάντος και μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Μάρτιο, αν τελικά αποφασίσουν στην ΕΠΟ να… παλέψουν την περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή. Χωρίς, μάλιστα, να είναι σίγουροι πως ο Σάντος θα έρθει να αναλάβει την Εθνική.

Κι εδώ που τα λέμε, ο Πορτογάλος δύσκολα θα αναλάμβανε μια Εθνική που δεν καλεί μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στη χώρα μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα παρελθόν που δεν αρέσει στους διοικούντες!

Ο Φερνάντο Σάντος θα οδηγήσει την Πορτογαλία στα μπαράζ για το Μουντιάλ, που θα γίνουν τον Μάρτιο! Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Τουρκία και αν την κερδίσει πιθανότατα θα παίξει με την Ιταλία για μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αν προκριθεί; Ξεχάστε την περίπτωσή του, αφού θα πάει με τη χώρα του στο Κατάρ. Εκτός αν η ΕΠΟ αποφασίσει να περιμένει έως και έναν χρόνο. Ποτέ δεν ξέρεις.

Σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες η επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Για την ΕΠΟ, όμως, φαίνεται πως το να μένει «ακέφαλη» η Εθνική ομάδα δεν είναι πρόβλημα. Μπορεί να την αφήσει χωρίς προπονητής έως και τέσσερις και πέντε μήνες, ρισκάροντας και για ακόμα περισσότερο διάστημα. Με τη δικαιολογία που ανέφερε ο Δημητρίου να είναι… αστεία. «Μέχρι τότε δεν έχουμε αγώνες, από τον Ιούνιο ξεκινούν οι αγώνες», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που μάλλον θεωρεί πως ένας προπονητής δουλεύει μόνο στο 90λεπτο ενός αγώνα και μετά δεν ασχολείται με την ομάδα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ