Εθνική Νέων : Έμεινε ζωντανή για την πρόκριση

Εθνική Νέων : Έμεινε ζωντανή για την πρόκριση

Η Εθνική Νέων συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από την «οικοδέσποινα» Ιταλία και νίκησε 3-2 την Τσεχία, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου που διεξήχθη στο «Κουμουνάλε ντι Κορντοβάντο». Η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε στο 12΄ με […]

Η Εθνική Νέων συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από την «οικοδέσποινα» Ιταλία και νίκησε 3-2 την Τσεχία, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου που διεξήχθη στο «Κουμουνάλε ντι Κορντοβάντο».

Η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε στο 12΄ με τον Γκαργκαλατζίδη, ενώ η Τσεχία ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Χαϊντενράιχ. Στο 47΄ η Εθνική είχε δοκάρι με τον Δουβίκα, ο οποίος «έγραψε» το 2-1 στο 54΄. Η Τσεχία «απάντησε» στα δοκάρια με τον Βάις στο 58΄, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69΄ με τον Ζίτνι.

Η Εθνική μας, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα, καθώς ο Δουβίκας βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70′ με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Στεργιάκης, Λύρατζης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (77΄ Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπετσής (55΄ Γιούσης), Γκαργκαλατζίδης (86΄ Μπαλογιάννης).

ΤΣΕΧΙΑ (Λούμπος Κόζελ): Μπατσκόφσκι, Κάνταρ, Χαϊντενράιχ, Μάρες, Σαντίλεκ, Ρούσεκ, Ντουντλ, Κρέιτσι (46΄ Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61΄ Στούρσα), Ντρχαλ (80΄ Σίπεκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ