Πρίγιοβιτς : Σερβική εταιρεία τον έκανε… μπίρα (pic)

Πρίγιοβιτς : Σερβική εταιρεία τον έκανε… μπίρα (pic)

Γνωστή σερβική εταιρεία μπίρας λάνσαρε στην αγορά ορισμένα συλλεκτικά κομμάτια, με τα ονόματα και τον αριθμό της φανέλας των 22 ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας αποτυπωμένα πάνω σε αυτά. Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, μοιράστηκε μέσω Instagram το δικό του.

Με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Χθες, στο φιλικό που έλαβε χώρα στο Olimpico Grande Torino κόντρα στο Μαρόκο (ήττα με 2-1), ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χρησιμοποιήθηκε για οκτώ λεπτά, αντικαθιστώντας στο 82′ τον Άντεμ Λιάλιτς. Σήμερα (24/3) η αποστολή επέστρεψε στη βάση της και αύριο θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί το τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό, κόντρα στη Νιγηρία (27/3).

Κατά την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη, οι 22 ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο Μλάντεν Κρστάιτς στους Eagles, έγιναν αποδέκτες ενός ιδιαίτερου δώρου. Γνωστή σερβική εταιρεία μπίρας λάνσαρε στην αγορά ορισμένα συλλεκτικά κομμάτια, με τα ονόματα των παικτών και τον αριθμό της φανέλας τους, προκειμένου να τους εμψυχώσει εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο «Πρίγιο» ήταν φυσικά ένας από αυτούς και φρόντισε να μοιραστεί μέσω Insta Story την μπίρα που φέρει το δικό του όνομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ