Εθνική Ουαλίας : «Σκοπός μου να κάνω υπερήφανους τους συμπατριώτες μου» είπε ο Μπέιλ

Εθνική Ουαλίας : «Σκοπός μου να κάνω υπερήφανους τους συμπατριώτες μου» είπε ο Μπέιλ

Μόνο χαρά θέλει να δίνει στους συμπατριώτες του με την ομάδα της εθνικής Ουαλίας ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Η Ουαλία πραγματοποίησε μία σπουδαία πορεία στο Εuro της Γαλλίας πριν δύο χρόνια. Ωστόσο, οι «δράκοι» θα λείπουν από το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας με τον Γκάρεθ Μπέιλ και την παρέα του να δίνουν το «παρών» στο China Cup.

O έμπειρος εξτρέμ με δηλώσεις του τόνισε πως νιώθει πάντα υπερήφανος όταν φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ επισήμανε πως στόχος του με τα γκολ που σημειώνει με την Ουαλία είναι να κάνει περήφανους και χαρούμενους όλους τους συμπατριώτες του.

«Κάθε τουρνουά είναι σημαντικό όταν παίζεις με την εθνική ομάδα. Σίγουρα θες να το κατακτήσεις. Ακόμη και αν πρόκειται για μία διοργάνωση σαν και αυτή που βρισκόμαστε εμείς τώρα ή σαν μία διοργάνωση, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πάντα σημαντικό να κατακτάς τρόπαια. Σκοπός μου είναι να παίρνω νίκες και να σημειώνω γκολ, ώστε να κάνω χαρούμενους και περήφανους όλους τους συμπατριώτες μου», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ