Νέος προπονητής της Εθνικής ο Πογέτ!

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα είναι τελικά ο διάδοχος του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται την Πέμπτη.

Στο δίλημμα μεταξύ Μαρσέλ Κόλερ και Γκουστάβο Πογέτ, η ΕΠΟ κατέληξε τελικά στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας. Είχατε διαβάσει πως οι δύο έμπειροι τεχνικοί ήταν αυτοί που είχαν προκριθεί για τη θέση και τελικά επιλέχθηκε ο Ουρουγουανός, απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την Πέμπτη.

Ο 61χρονος Ελβετός προπονητής που έχει και εμπειρία από Εθνικές ομάδες ήταν επιλογή του Κώστα Κωνσταντινίδη ενώ ο Πογέτ είχε πέσει στο τραπέζι από το μπλοκ της ΑΕΚ και τελικά θα επιστρέψει στη χώρα μας, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 54χρονος προπονητής είχε κοουτσάρει τις Μπράιτον και Σάντερλαντ πριν έρθει για λογαριασμό της ΑΕΚ στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2015 ενώ μετά την Ένωση ακολούθησαν οι Μπέτις, Σανγκάι Σενχούα, Μπορντό και Κατόλικα. Σαν ποδοσφαιριστής έχει κάνει σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Τσέλσι ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Σαραγόσα και Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ