Εθνική Ελλάδος: Νέος προπονητής κι επίσημα ο Πογέτ

Εθνική Ελλάδος: Νέος προπονητής κι επίσημα ο Πογέτ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος έως τον Δεκέμβριο του 2023.

Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος με κάθε επισημότητα είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε το συμβόλαιο του μέχρι το Δεκέμβριο του 2023.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναλαμβάνει τα ηνία επιστρέφοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον Απρίλη του 2016, όταν και είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ έπειτα από μόλις 6 μήνες παρουσίας στο «τιμόνι».

Όσον αφορά το οικονομικό ο Γκουστάβο Πογιέτ θα λαμβάνει το ποσό των 600.000 ευρώ περίπου μαζί με το επιτελείο του όσα δηλαδή έπαιρνε και ο Φαν Σιπ που αποχώρησε από την Εθνική μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο.

Ο Πογέτ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Μπράιτον, Σάντερλαντ, ΑΕΚ, Μπέτις, Σένχουα, Μπορντό και Κατόλικα. Ως βοηθός έχει δουλέψει σε Σουίντον, Λιντς και Τότεναμ.

Πλέον η Εθνική ομάδα μετά την αλλαγή της σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία επικεντρώνεται στα παιχνίδια για το Nations League και στο Euro του 2024.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ