Θα γίνει και αυτό με την ΕΠΟ- «Στη λίστα της Μπορντό ο Πογέτ»

Θα γίνει και αυτό με την ΕΠΟ- «Στη λίστα της Μπορντό ο Πογέτ»

Η ΕΠΟ ανακοινώνει αύριο προπονητή. Οι Γάλλοι όμως λένε άλλα για τον Πογέτ.

Την ώρα που ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal με την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας στην Γαλλία δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρίσκεται στην λίστα της Μπορντό για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα οι Γιρονδίνοι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς και σύμφωνα με μια γαλλική ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Μπορντό αναφέρει πως ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ένας από τους υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μπορεί ο Ουρουγουανός να μην βρίσκεται μέσα στους επικρατέστερους για την ανάληψη του πάγκου της Μπορντό, ωστόσο βρίσκεται μέσα στην λίστα των Γάλλων. Επιπλέον υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της Μπορντό είναι ο πρώην προπονητής της Ρεμς, Νταβίντ Γκιόν που είναι «άνεργος» από το καλοκαίρι, αλλά και οι Λουσιέν Φαβρ, ο Λοράν Μπατλές, ο Ντιντιέ Τολό και ο Σαμπρί Λαμουσί.

Ακόμα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως «η διοίκηση μάλλον σκέφτηκε και τον Πογέτ που προσφέρθηκε στον σύλλογο και ο έμπειρος προπονητής θα ήθελε η μεγάλη περιπέτεια να τελειώσει διαφορετικά στην Μπορντό». Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη θητεία του στην Μπορντό το 2018 ήταν κάπως επεισοδιακή και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους Γάλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ