«Βόμβα» στη Βραζιλία με τον Τίτε

«Βόμβα» στη Βραζιλία με τον Τίτε

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Τίτε σε συνέντευξή του, θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Βραζιλίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, γνωστοποίησε ο Τίτε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του «Sportv». «Δεν θέλω να πω ψέματα, θα μείνω ως το τέλος του Μουντιάλ. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους και είχα μία μοναδική ευκαιρία να βρεθώ σε αυτή τη θέση, ενώ πολλοί άλλοι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου θα είχαν αυτή τη δυνατότητα», τόνισε ο 60χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τη «σελεσάο» το 2016.

Υπό τις οδηγίες του Τίτε (Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι είναι το κανονικό όνομά του), η Βραζιλία έφτασε ως τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, το 2018, αλλά αποκλείστηκε από το Βέλγιο, όμως κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα το 2019 και προκρίθηκε δια… περιπάτου στα τελικά του Μουντιάλ 2022, έχοντας ως τώρα 12 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 15 αγώνες, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ