Λεβαντόφσκι: «Ούτε να φανταστώ ένα ματς απέναντι στη Ρωσία»

Λεβαντόφσκι: «Ούτε να φανταστώ ένα ματς απέναντι στη Ρωσία»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τάχθηκε υπέρ της απόφασης της Πολωνίας να μην αγωνιστεί απέναντι στη Ρωσόα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πάνε σχεδόν τρία 24ωρα από το παγκόσμιο σοκ που προκάλεσε η Ρωσία και ο Βλαντίμιρ Πούτιν με την απόφαση του να εισβάλει στην Ουκρανία και να να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση. Μία απόφαση που έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη και όλους τους τομείς του.

Φυσικά ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, με την Πολωνία να γίνεται η πρώτη ομάδα που δήλωσε επίσημα πως δεν έχει καμία πρόθεση να αγωνιστεί απέναντι στη Ρωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Σουηδία να την ακολουθεί.

Σύμφωνος με αυτή την απόφαση εμφανίστηκε και το μεγάλο αστέρι της Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος μέσω ανάρτησης του στήριξε την απόφαση της ομοσπονδίας της χώρας του.

«Είναι η σωστή απόφαση. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιχνίδι απέναντι στην εθνική ομάδα της Ρωσίας, ενώ μια εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται.

Οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές και οπαδοί δεν είναι υπεύθυνοι, αλλά δεν μπορούμε να προσποιηθούμε πως δεν συμβαίνει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ