Επίσημο: Στο ακατάλληλο… Μπερνα-Μπέου τα δύο πρώτα ματς της Εθνικής στο Nations League!

Επίσημο: Στο ακατάλληλο… Μπερνα-Μπέου τα δύο πρώτα ματς της Εθνικής στο Nations League!

Η ΕΠΟ έκανε τελικά το... θαύμα της, στέλνοντας την Εθνική στην «αγκαλιά» του Αχιλλέα Μπέου.

Τα… απίστευτα συνεχίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ να στέλνει την Εθνική στο Μπερνα-Μπέου για τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς του Nations League. Ενα γήπεδο ακατάλληλο για τους αγώνες της UEFA, όπως μαρτυρά και η ανακοίνωση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας!

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου και ο Αχιλλέας Μπέος υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, επισημοποιώντας τη μεταφορά της «γαλανόλευκης» στο Πανθεσσαλικό.

Πρόκειται για μια απόφαση που γεννά πολλά ερωτηματικά. Με τον Γκουστάβο Πογέτ στην άκρη του πάγκου, η «γαλανόλευκη» χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το νέο της ξεκίνημα. Παρόλα αυτά, η ΕΠΟ επιλέγει να στείλει την Εθνική σε ένα αχανές γήπεδο, με την ατμόσφαιρα να είναι πιο… παγωμένη και από τη Σιβηρία.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανεθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο.

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League:

2/6/2022 Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα
5/6/2022 Κόσοβο-Ελλάδα
9/6/2022 Ελλάδα-Κύπρος ή Εσθονία
12/6/2022 Ελλάδα-Κόσοβο
24/9/2022 Κύπρος ή Εσθονία – Ελλάδα
27/9/2022 Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ