Πογέτ: «Να αποκτήσουν πνεύμα νικητή οι παίκτες»

Πογέτ: «Να αποκτήσουν πνεύμα νικητή οι παίκτες»

Ο Ουρουγουανός προπονητής μίλησε για το φιλικό με την Ρουμανία και τόνισε ότι στόχος του είναι οι παίκτες της γαλανόλευκης να αποκτήσει πνεύμα νικητή.

Αντίστροφα για το ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής ομάδας μετράει πλέον ο Γουστάβο Πογέτ, με τον Ουρουγουανό προπονητή λίγες ημέρες πριν το φιλικό με την Ρουμανία (25/3, 20:15) να τονίζει ότι στόχος του είναι οι ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης να αποκτήσουν πνεύμα νικητή.

«Θέλω να αποκτήσουν πνεύμα νικητή οι παίκτες. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά, αλλά το σημαντικότερη είναι να νικάμε. Είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα. Θα δουλέψουμε τις παίκτες, να δούμε και την κατάσταση τους. Με την εμπειρία μου ως προπονητής όλα αυτά τα χρονιά, πάντα υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και απουσίες. Έχουμε τους παίκτες για να βρούμε τις λύσεις», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την κλήση του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος πήρε τη θέση του Κώστα Σταφυλίδη. «Τον Λύρατζη τον έχουμε στη λίστα μας, προέρχεται από την Ελπίδων. Είχε πολύ καλή εμφάνιση στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Οι επιλογές των κλήσεων γίνονται από μια μεγάλη λίστα 45 και πλέον ποδοσφαιριστών», πρόσθεσε ο τεχνικός της γαλανόλευκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ