Τα δεδομένα για την πρώτη ενδεκάδα της εποχής Πογέτ

Τα δεδομένα για την πρώτη ενδεκάδα της εποχής Πογέτ

Οι σκέψεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού για την ενδεκάδα και τον σχηματισμό που θα παρατάξει στο ντεμπούτο του κόντρα στη Ρουμανία.

Η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται απόψε (20:15) εκτός έδρας με τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της γαλανόλευκης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις και δοκιμές, όμως δεν έχει αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με την πρώτη ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Παρόλα αυτά τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα σχετικά με τις επιλογές του Πογέτ και κυρίως με βάση αυτά που έχει δοκιμάσει στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στην Εθνική. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο προσώπων αλλά και σχηματισμού δεν είχε αποφασίσει μεταξύ του 4-3-3 και του 4-2-3-1.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται πάντως ότι θέλει να πορευθεί με το 4-3-3 απέναντι στη Ρουμανία στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις προπονήσεις έκανε πάρα πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, όμως μοιάζει δεδομένο πως θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Βλαχοδήμος.

Στην τετράδα της άμυνας μοιάζουν σίγουροι οι τρεις από τους τέσσερις και πιο συγκεκριμένα, οι Χατζηδιάκος και Μαυροπανος στο κέντρο της, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας στα αριστερά, με τη μόνη θέση που είναι ανοιχτή να είναι αυτή του δεξιού μπακ, με τον Λύρατζη να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και τον Ρότα να διεκδικεί φανέλα βασικού.

Για τη μεσαία γραμμή οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας μοιάζουν να έχουν καπαρωμένες θέσεις με βάση την προπόνηση της Πέμπτης, ενώ η τριάδα της επίθεσης αναμένεται να έχει στην κορυφή της τον Γιακουμάκη και από εκεί και πέρα διεκδικούν δυο θέσεις τρεις παίκτες.

Ο Πέλκας και ο Λημνιός μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τις πτέρυγες, όμως δεν αποκλείεται ο Πογέτ να επιλέξει και τον Πέτρο Μάνταλο και να αφήσει στον πάγκο αρχικά έναν από τους δυο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι πιθανό να αλλάξουν και θέση οι Μπακασέτας και Μάνταλος στο αρχικό σχήμα και ο πρώτος να κινείται λίγο περισσότερο προς τα πλάγια.

Οι επιλογές του Πογιέτ για το φιλικό: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Λύρατζης, Γούτας, Κυριακόπουλος, Νικολάου, Ρότα, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Κουρφαλίδης, Αλεξανδρόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας, Δουβίκας, Πέλκας, Γιακουμάκης, Κουλούρης, Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ