Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Πογέτ στην Εθνική

Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Πογέτ στην Εθνική

Οι εκλεκτοί του Γκουστάβο Πογέτ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής. Αρχηγός ο Πέτρος Μάνταλος, στον πάγκο ο Μπακασέτας.

Η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται απόψε (20:15) εκτός έδρας με τη Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση, στο πρώτο παιχνίδι του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της γαλανόλευκης.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, επέλεξε σχηματισμό 4-3-3, όπως δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις, επιλέγοντας τον Λάζαρο Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Λύρατζη, ενώ άφησε εκτός ενδεκάδας και τον Τάσο Μπακασέτα, επιλέγοντας τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, κάτω από την εστία θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ εκτός από τον Ρότα η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σιώπης και Μπουχαλάκης, με τον Μάνταλο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Πέλκας και Λημνιός στα δυο άκρα, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο φορμαρισμένος Γιώργος Γιακουμάκης.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος – Λημνιός, Πέλκας, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο θα είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Λύρατζης, Τζαβέλλας, Κυριακόπουλος, Γούτας, Αλεξανδρόπουλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Παυλίδης, Δουβίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ