Απίστευτα πράγματα με τον Σφιντέρσκι (pic)

Απίστευτα πράγματα με τον Σφιντέρσκι (pic)

Σε μια απίστευτη ιστορία έχει εμπλακεί ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Σάλος έχει προκληθεί στην Πολωνία με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή σε μια περίεργη ιστορία που εμπλέκει την Εθνική ομάδα της χώρας.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της Σάρλοτ του MLS, αγωνίστηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου κόντρα στους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές.

Ο παίκτης έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό και τη Δευτέρα (21/3) έγινε γνωστό πως αποκόμισε μια θλάση στον μηρό. Κάτι που αναμένονταν να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράση για περίπου μία με δύο εβδομάδες, όπως ανέφερε σε επιστολή της η ομάδα προς την Πολωνική Ομοσπονδία, μιας και η χώρα αγωνίζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Σφιντέρσκι είναι σημαντικό μέλος.

Πέρασαν μόλις πέντε μέρες από τις εξετάσεις του παίκτη που έδειξαν το πρόβλημα, και ο ίδιος τελικά έλαβε κανονικά μέρος στη χθεσινή (26/3) αναμέτρηση της Σάρλοτ κόντρα στο Σινσινάτι, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να σκοράρει δις και να χαρίζει τη νίκη με 2-0.

Αυτό προκάλεσε αναβρασμό στις τάξεις της Πολωνίας, με τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας, Γιάκουμπ Κβιατκόβσκι, να αναρτά στην προσωπική του σελίδα στο Twitter το μήνυμα που έλαβαν από τη Σάρλοτ για τον Σφιντέρσκι το οποίο έγραφε για απουσία μίας με δύο εβδομάδων.

Όπως είναι λογικό, η αναστάτωση στην Πολωνία είναι μεγάλη, καθώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, μιας και οι Αρκάντιους Μίλικ, Κριστόφ Πιόντεκ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς έχει μείνει μόνο με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην κορυφή. Με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να ήταν μια πολύτιμη λύση, ειδικά για το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στη Σουηδία που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ