Αποχωρεί ο Φόντα από την εθνική Αυστρίας

Αποχωρεί ο Φόντα από την εθνική Αυστρίας

Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της εθνικής Αυστρίας από την Ουαλία στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Φράνκο Φόντα ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Αυστρίας ανακοίνωσε ο Φράνκο Φόντα, μετά την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από την Ουαλία, στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 55χρονος τεχνικός θα καθοδηγήσει την αυστριακή ομάδα για τελευταία φορά στο αυριανό (29/3) φιλικό με τη Σκωτία και στη συνέχεια θα παραδώσει τη… σκυτάλη.

«Σκέφτηκα πολλά τις τελευταίες ημέρες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οπότε, η δουλειά μου ως προπονητής τελειώνει μετά τον αγώνα με τη Σκωτία. Ο διάδοχός μου μπορεί να περιμένει μία ομάδα με αψεγάδιαστο χαρακτήρα και πολλές δυνατότητες εξέλιξης», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2018 και οδήγησε την εθνική Αυστρίας στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αυστρία δεν έχει μετάσχει σε τελική φάση Μουντιάλ μετά το 1998, όταν είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ