Ζίγιες και Μαζραουί κρίνουν το μέλλον του Χαλίλχοζιτς στο Μαρόκο

Ζίγιες και Μαζραουί κρίνουν το μέλλον του Χαλίλχοζιτς στο Μαρόκο

Η διαχείριση των υποθέσεων των Χακίμ Ζίγιες και Νουσάιρ Μαζραουί μπορεί να κοστίσει στον Βαχίντ Χαλίλχοζιτς.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοζιτς διάγει τις τελευταίες στιγμές του στον πάγκο της Εθνικής Μαρόκου; Προκριθείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 πριν από μερικές ημέρες, ο προπονητής των Άτλας Λάιονς θα μπορούσε να απολυθεί, αναφέρει η Foot Mercato.

Παρά το κάτι παραπάνω από θετικό ρεκόρ (18 νίκες, επτά ισοπαλίες, δύο ήττες, ένας αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών, μια πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο), ο πρώην προπονητής της Ναντ θα μπορούσε να «πληρώσει» τη διαχείριση των υποθέσεων των Χακίμ Ζίγιες και Νουσάιρ Μαζραουί.

Αμφότεροι αποβλήθηκαν για πειθαρχικούς λόγους πριν από ένα χρόνο και αρνήθηκαν να επιστρέψουν στην Εθνική για τον τελευταίο αγώνα, πιθανότατα λόγω της παρουσίας του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στον πάγκο.

Ωστόσο, η συμβολή των Ζίγιες και Μαζραουί φαίνεται, τουλάχιστον θεωρητικά, καθοριστική για τους Μαροκινούς, απέναντι σε Βέλγιο, Καναδά και Κροατία, στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί μια τελική συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας, Φαουζί Λεκτζά και των δύο παικτών για να προσπαθήσουν να εκτονώσουν την ένταση.

Κουρασμένος κι επηρεασμένος από τις κριτικές, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα μπορούσε να δει την πόρτα της εξόδου αν δεν επιτευχθεί συμφωνία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει και λίστα διαδόχων, που περιλαμβάνει τα ονόματα των Κλοντ Πιουέλ, Ρούντι Γκαρσιά και Λοράν Μπλαν, όλοι τους διαθέσιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ