Πετράκοφ: «Παίξαμε για αυτούς που δίνουν το αίμα τους»

Πετράκοφ: «Παίξαμε για αυτούς που δίνουν το αίμα τους»

Συγκλόνισε ο προπονητής της Ουκρανίας, Ολεξάντρ Πετράκοφ.

Μπορεί η ομάδα του να επικράτησε της Σκωτίας με 3-1 και να πλησίασε ακόμα περισσότερο το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο το μυαλό του Ολεξάντρ Πετράκοφ ήταν στην πατρίδα του και στα όσα βιώνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας συγκίνσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σκωτία, καθώς αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του, τονίζοντας πως η ομάδα του αγωνίστηκε για αυτούς που δίνουν το αίμα τους για τη σημαία.

«Αυτή η νίκη δεν ήταν για εμένα ή την ομάδα, ήταν για τη χώρα μας. Αυτή είναι μια τεράστια νίκη για την Ουκρανία. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Έκαναν τα πάντα για τους ανθρώπους για τους οποίους παίζουν, τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν στο σπίτι, τους ανθρώπους στις ένοπλες δυνάμεις, στα χαρακώματα, στα νοσοκομεία.

Παίξαμε για αυτούς που δίνουν την τελευταία σταγόνα αίματός τους και όσους υποφέρουν στο σπίτι τους στην Ουκρανία καθημερινά. Αυτό είναι ένα βήμα προς τον μεγάλο μας στόχο. Στην Ουαλία θα κάνουμε ό,τι περιμένει ο κόσμος από εμάς. Θα κάνουμε περήφανο τον ουκρανικό λαό, γιατί είμαστε εξαιρετικά περήφανοι Ουκρανοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ