«Όλοι θα ήθελαν έναν Χάμες Ροντρίγκες στην εθνική τους ομάδα»

«Όλοι θα ήθελαν έναν Χάμες Ροντρίγκες στην εθνική τους ομάδα»

Η Κολομβία κοντράρεται σε φιλική αναμέτρηση με τη Γουατεμάλα και ο τερματοφύλακας, Ρικάρντο Χερέθ αποθέωσε τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες λίγες μέρες μετά τη σπουδαία μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, κλήθηκε και στην εθνική Κολομβίας, όπου αποτελεί έναν από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που έχει συνολικά 24 γκολ σε 86 συμμετοχές με την εθνική δεν γινόταν να λείπει από τις κλήσεις του Νέστορ Λορέντσο για τα δυο φιλικά με Γουατεμάλα και Μεξικό.

Η Κολομβία αντιμετωπίζει τη Γουατεμάλα το Σάββατο στο πρώτο παιχνίδι της σε αυτή τη διακοπή και ο τερματοφύλακας της αντιπάλου, Ρικάρντο Χερέθ, που έχει παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας της Νοτίου Αμερικής (Ντεπορτίβο Κάλι) μίλησε για το φιλικό.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μίλησε για την Κολομβία, όμως έκανε ειδική αναφορά στον Χάμες Ροντρίγκες και τα όσα έχει πετύχει τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο Χερέθ αποθέωσε τον 31χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως όλοι θα ήθελαν στην εθνική τους ομάδα έναν παίκτη του επιπέδου του Χάμες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Χάμες Ροντρίγκες: 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρίνουν ότι έχουν καλέσει τον Χάμες Ροντρίγκες. Πάντα ένας παίκτης σαν αυτόν είναι σημαντικός σε μια ομάδα για ό,τι μπορεί να συνεισφέρει, για την εμπειρία του, για όλα. Νομίζω ότι είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του κολομβιανού ποδοσφαίρου, δεν γίνεται να μην είναι αρκετός αυτός ο παίκτες σε οποιαδήποτε ομάδα.

Επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα έπαιξε τα πρώτα του λεπτά στον Ολυμπιακό, ξέρω ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει την ικανότητα, είναι ηγέτης. Αυτή είναι η λέξη. Πρέπει να αφήσεις την κριτική στην άκρη και να τον στηρίξεις. Όλες οι χώρες θα ήθελαν να έχουν έναν Χάμες Ροντρίγκες στην εθνική τους ομάδα».

Πρόσθεσε επίσης: «Είχα ανεβάσει μια απόκρουση μου στο Instagram που είχα κάνει. Είναι μια ωραία ανάμνηση γιατί σήμερα είναι μια παγκόσμια φιγούρα και γνωρίζοντας ότι κατάφερα να κάνω αυτή την απόκρουση ήταν τρομερό. Θυμάμαι ότι ο Πίμπε Βαλντεράμα τον είχε ανακαλύψει από ένα ερασιτεχνικό τουρνουά, στις μικρές ηλικίες ήταν μεγάλη φιγούρα και μεγάλο ταλέντο και τον πούλησαν στην Πόρτο. Σήμερα ξέρουμε την ιστορία που έχει γράψει και θα συνεχίσει να γράφει γιατί είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος τύπος, με ταπεινότητα πάνω από όλα».

Δείτε το βίντεο του Χερέθ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ