Σην Elite Round η Εθνική Νέων

Σην Elite Round η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων Ανδρών, επικράτησε νωρίτερα σήμερα της Ανδόρας με 3-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Τσεχίας επί της Ελβετίας (3-2), «κλείδωσε» την πρόκρισή της στην Elite Round.

Η Εθνική Νέων νίκησε με 3-0 την Ανδόρα στην Ελβετία, για τον 2ο όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης και μετά τη νίκη της Τσεχίας απέναντι στην Ελβετία, πήρε και μαθηματικά την πρόκριση στην Elite Round του EURO U19, καθώς ήταν η δεύτερη επιτυχία σε ισάριθμους αγώνες, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 2-0 επί της διοργανώτριας Ελβετίας.

Η ελληνική ομάδα έβαλε στερεές βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε 2-0 με τον Τσίκο στο 9ο λεπτό και τον Κούτσια στο 36΄, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Αϊτόρ: «Έξι παίκτες κολλήσαμε κορωνοϊό πριν από τα ματς με την Σλάβια Πράγας»

Η Εθνική ομάδα είχε διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλό της, κυριάρχησε και στο β΄ ημίχρονο κι έδωσε εύρος στην επικράτησή της σημειώνοντας ένα τρίτο γκολ με τον Κυριόπουλο στο 75΄, από ασίστ του Κούτσια.

ΕΛΛΑΔΑ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων (64΄ Γεωργιάδης) Κώττας (80΄ Χατζηκυριάκος), Κεραμίτσης, Βολάκης (64΄ Γκολφίνος), Χρήστου (64΄ Γκούμας), Τσίκος, Αλεξίου (80΄ Νικολάου), Κούτσιας, Κυριόπουλος.

ΑΝΔΟΡΑ: Μεϊρέλες, Μπουταρφάς (85΄ Γκουάς), Ακόστα, Φοντ, Ολιβέιρα, Ροντρίγκεζ (77΄ Σάντσεζ), Ρέντε, Μπιενέρτ, Σίλβα (77΄ Ζούμα), Σόλα (85΄ Ρόσα), Ρομάνο (61΄ Καμπς).

Τώρα η Ελλάδα στοχεύει στην πρωτιά του ομίλου, καθώς θα έχει ένα πλεονέκτημα στην κλήρωση της Elite Round. Θυμίζουμε πως η Elite Round, είναι ουσιαστικά ένας νέος όμιλος, από τον οποίο ο πρώτος θα προκριθεί απ’ ευθείας στο EURO U19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ