Κουρμπέλης: «Θέλουμε το απόλυτο στον όμιλο»

Κουρμπέλης: «Θέλουμε το απόλυτο στον όμιλο»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την πρωτιά στον όμιλο του Nations League, για την ομάδα της Κύπρου, αλλά και για την αμυντική λειτουργία της «γαλανόλευκης».

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Κύπρο για το Nations League, με τους διεθνείς να αναχωρούν σήμερα (23/9) για τη Μεγαλόνησο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι, για την πρωτιά της χώρας μας στον όμιλο της διοργάνωσης, αλλά και για την αποτελεσματικότητα στην άμυνα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

Για την πρωτιά στον όμιλο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να βγούμε πρώτοι. Θέλουμε συνέχεια των εμφανίσεων του Ιουνίου που ήμασταν σοβαροί και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, με βάση τα όσα έχουμε δει στις προπονήσεις.

Είναι σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη να είναι σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους. Στην Εθνική αυτό μένει μόνο στην ψυχολογία και δεν συζητιέται. Θέλουμε να κάνουμε το 2χ2 (σ.σ. ακολουθεί ο αγώνας με τη Βόρειο Ιρλανδία, έτσι θα κάνει το απόλυτο στον όμιλο)».

Για την αμυντική λειτουργία: «Δεν παίρνει μόνο η άμυνα τα αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχει και ανάλογη επίθεση και θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ».

Για το τι έχει ξεχωρίσει από την Κύπρο: «Το καλύτερό της παιχνίδι από τα τέσσερα πρώτα ήταν το μεταξύ μας και απειληθήκαμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ