Απολύθηκε ο προπονητής της Μάλτας για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!

Απολύθηκε ο προπονητής της Μάλτας για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση σε παίκτη!

Ο προπονητής της εθνικής Μάλτας Ντέβις Μάντζια, απολύθηκε αφού υπάρχουν εις βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή του.

Σκάνδαλο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην εθνική Μάλτας αφού παρελθόν λόγο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση σε ποδοσφαιριστή του είναι ο προπονητής Ντέβις Μάντζια.

Ο Μάντζια είναι προπονητής της Μάλτας εδώ και 3 χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα όμως πλέον δεν θα συνεχίσει να προπονεί την εθνική ομάδα με τις αρχές να έχουν ανοίξει ήδη φάκελο και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στον Ολυμπιακό με τον Χουάνγκ Ουί Τζο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας ανακοινώνει ότι ο Ντέβις Μάντζια απαλλάχθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας μετά από αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση της πολιτική της.

Ο Μάντζια έχει δώσει την πλήρη διαθεσιμότητά του για τη διαπίστωση των γεγονότων του θέματος. Η ομοσπονδία δεν θα σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στα αντίστοιχα όργανα λήψης αποφάσεων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο.

Για τον αγώνα με το Ισραήλ, η ομάδα θα έχει επικεφαλής τον βοηθό προπονητή Νταβίντε Ματζότα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ