Συναγερμός στον Ολυμπιακό με τον Χουάνγκ Ουί Τζο!

Συναγερμός στον Ολυμπιακό με τον Χουάνγκ Ουί Τζο!

Η φιλική αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με το Καμερούν έφερε μπελάδες στον Ολυμπιακό, καθώς ο Χουάνγκ Ουί Τζο αποχώρησε τραυματίας.

Ο… ερυθρόλευκος «εμφύλιος» στη Σεούλ, όπου η Νότια Κορέα υποδέχτηκε το Καμερούν σε φιλική αναμέτρηση, έφερε κακά νέα στον Ολυμπιακό!

Στον εν λόγω φιλικό αγώνα «κονταροχτυπήθηκαν» τρεις παίκτες των Πειραιωτών. Ο λόγος για τους  Χουάνγκ Ιν Μπεόμ και Χουάνγκ Ουί Τζο που αγωνίζονται με χρώματα της Νοτίου Κορέας και τον Πιερ Κούντε που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Καμερούν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντανιέλ Μπατίστα ανοίγει την καρδιά του στο «10»: «Έρχομαι να ζήσουμε το όνειρο»

Παρότι οι δυο Χουάνγκ, που ήρθαν στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι βασικοί στην εθνική τους ομάδα, ο ένας σήμερα, ο Ουί Τζο, μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό.

Το γεγονός όμως που προκαλεί συναγερμό στο λιμάνι είναι ότι κατάφερε να αγωνιστεί μόλις για 10 λεπτά, αφού στο 82′ αποχώρησε έχοντας πρόβλημα τραυματισμού και πλέον οι Πειραιώτες κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Για την ιστορία, η Νότια Κορέα πανηγύρισε τη νίκη επί του Καμερούν με 1-0 χάρη σε γκολ του σούπερ σταρ της Τότεναμ, Χιούνγκ Μιν Σον, με τον Χουάνγκ Ιν Μπεόμ να βγάζει όλο το 90λεπτο και τον Πιέρ Κούντε να μπαίνει ως αλλαγή στο 78′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ