Χειρουργήθηκε ο Γουόκερ – Αμφίβολος για το Μουντιάλ

Χειρουργήθηκε ο Γουόκερ – Αμφίβολος για το Μουντιάλ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Κάιλ Γουόκερ στη βουβωνική χώρα. Όμως πλέον ο Άγγλος αμυντικός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάιλ Γουόκερ με την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ που αρχίζει σε 1,5 μήνα στο Κατάρ, καθώς ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο 32χρονος μπακ τραυματίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6-3) και αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ απουσίασε από τη χθεσινοβραδυνή επικράτηση της Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Champions League (5-0).

Διαβάστε επίσης: Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Η ΟΥΕΦΑ, ο Μαρσέλο και η αποθέωση…

Οι «πολίτες» δεν ανακοίνωσαν πότε θα επιστρέψει ο Γουόκερ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ωστόσο ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας θα δώσει «μάχη με το χρόνο» για να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου αγώνα της εθνικής Αγγλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ με αντίπαλο το Ιράν (21/11).

«Ως παίκτες πρέπει να αποδεχθούμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού που αγαπούμε. Η εγχείρισή μου την Τρίτη ήταν επιτυχημένη και τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στην αποκατάστασή μου και στην επιστροφή του σε φουλ φόρμα» έγραψε στο Twitter ο Γουόκερ, ο οποίος μετράει 70 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας, ενώ ήταν παίκτης-«κλειδί» στις ομάδες των «τριών λιονταριών» που έφτασαν στον τελικό του EURO 2020 και στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ