Μεγάλη αποθέωση στους Χουάνγκ του Ολυμπιακού!

Μεγάλη αποθέωση στους Χουάνγκ του Ολυμπιακού!

Η UEFA υποκλίθηκε στους δυο Χουάνγκ του Ολυμπιακού με αφορμή την παρουσία τους στην εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας και ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ με κανονική μεταγραφή και τον Χουάνγκ Ουί-Τζο ως δανεικό, σε δυο σημαντικές κινήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι έφεραν στο λιμάνι τους δυο Νοτιοκορεάτες για να κάνουν τη διαφορά, ενώ αι οι δυο είναι διεθνείς και κομβικοί για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Η UEFA μάλιστα έκανε ένα αφιέρωμα για τους δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ που έρχεται, τονίζοντας ότι και οι δυο είναι «κλειδιά» στο πλάνο του Πορτογάλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους πέντε ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους «ποντάρει» πολλά ο Μπέντο και τόσο ο Ιν-Μπεόμ, αλλά και ο Ουί-Τζο έχουν περίοπτη θέση.

Τα άλλα τρία ονόματα, είναι αυτά των Σον (Τότεναμ), του Μιν-Τζαέ (Νάπολι) και του Γου Γιουνγκ Τζουνγκ της Αλ Σαντ.

Για τον Ίνμπομ υπάρχει, μάλιστα, η αναφορά: «Αυτός είναι το επίκεντρο της τακτικής του προπονητή Μπέντο, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ σαν παίκτης τύπου 10 και παίζει σαν νούμερο 8 ή δίνει μια αίσθηση σταθερότητας στην ομάδα μπροστά στην άμυνα σαν νούμερο 6. Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης».

«Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Σον Χιουνγκ-Μιν, είναι o κορυφαίος σκόρερ της Κορέας, αλλά ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο, δεν ήταν ο Σον Χιουνγκ-Μιν (12 γκολ), αλλά ο Χουάνγκ Ουι-Τζο (15 γκολ)», έγραψε η FIFA για τον Ουι-Τζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ