Γκέτσε: «Αν μπορούσα να αλλάξω την ιστορία θα έβαζα το γκολ στο τελικό του Μουντιάλ και μετά θα σταματούσα»

Γκέτσε: «Αν μπορούσα να αλλάξω την ιστορία θα έβαζα το γκολ στο τελικό του Μουντιάλ και μετά θα σταματούσα»

Ο Μάριο Γκέτσε με αφορμή την επιστροφή του την εθνική Γερμανίας θυμήθηκε τον τελικό του 2014 και το νικητήριο γκολ που σκόραρε.

Ο Μάριο Γκέτσε είναι ίσως από τους πιο τυχερούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, καθώς μόλις σε ηλικία 22 χρονών, κατάφερε να σκοράρει νικητήριο γκολ σε τελικό Μουντιάλ, κάνοντας τη χώρα του παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Από τότε έχουν περάσει οκτώ χρόνια και με αφορμή την επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας έπειτα από το 2017, ο 30χρονος πλέον Μάριο Γκέτσε θυμάται εκείνη τη στιγμή, το περίεργο συναίσθημα όταν επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τη Μπάγερν Μονάχου αλλά και τι θα άλλαζε αν μπορούσε να επέμβει στην ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Το παραδέχτηκε και ο Ντέμης για το πέναλτι-φάντασμα υπέρ της ΑΕΚ: «Εγώ δεν θα το έδινα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «The Athletic»:

«Ήταν απλώς ένστικτο, γιατί όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Δεν μπορείς πραγματικά να πάρεις αποφάσεις. Τότε αυτό που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι έπρεπε να παίξουμε ακόμα επτά, οκτώ, εννέα λεπτά»

«Είχα μόνο 20 μέρες διακοπές και μετά ξεκίνησα ξανά με την Μπάγερν, μετά παίξαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου μια εβδομάδα μετά. Πριν από τέσσερις εβδομάδες κέρδισες το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα παίζεις εναντίον μιας ομάδας τρίτης κατηγορίας στο κύπελλο. Ήταν αρκετά περίεργο»

«Αν μπορούσα να ξαναγράψω (την ιστορία) λίγο, θα έβαζα το γκολ στα 35 μου και μετά θα σταματούσα να παίζω», λέει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ