Το παραδέχτηκε και ο Ντέμης για το πέναλτι-φάντασμα υπέρ της ΑΕΚ: «Εγώ δεν θα το έδινα»

Το παραδέχτηκε και ο Ντέμης για το πέναλτι-φάντασμα υπέρ της ΑΕΚ: «Εγώ δεν θα το έδινα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ και παραδέχτηκε δημοσίως πως ο ίδιος δεν θα έδινε τη συγκεκριμένη παράβαση.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΟΦΗ με ένα πέναλτι-φάντασμα που κέρδισε ο Νόρντιν Άμραμπατ στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, καθώς δεν υπάρχει κάποια παράβαση ούτε στην κανονική ροή παιχνιδιού, αλλά ούτε μέσω του VAR φαίνεται να έχει λογική ο καταλογισμός.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως συνηθίζει μετά από κάθε αγωνιστική της Superleague σχολίασε όσα έγιναν σε όλα τα ματς, όμως στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι που δόθηκε από τον Κουτσιαύτη στην ΑΕΚ στην Opap Arena. Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να σφύριζε αυτή την παράβαση, εξηγώντας το σκεπτικό του.

Ακόμα, ο Ντέμης ανέλυσε τη σκέψη του για τα πέναλτι τα οποία δίνονται, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ σε κανονική ροή παιχνιδιού δεν γίνεται να δοθεί, ενώ και στο VAR μοιάζει υπερβολική η απόφαση να καταλογιστεί…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης για το πέναλτι:

«Και live που βλέπεις σε κανονική ροή παιχνιδιού δεν δίνεις πέναλτι. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι αν το δούμε στο VAR μπορεί να είναι πέναλτι. Βλέπουμε σε slow motion πιο δύνατό το σπρώξιμο από αυτό που πραγματικά είναι», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης και συνέχισε:

«Μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να μπεις στη λεπτομέρεια για να δεις αν τον πάτησε ή δεν τον πάτησε, όλα αυτά λέω εγώ ότι δεν τα δίνουμε, δεν τα δίνουμε πουθενά, οτιδήποτε έχει μεγάλη αμφιβολία δεν τα δίνουμε. Όχι ότι δεν είναι. Και να σκεφτούμε κάτι, αν αυτό το πέναλτι το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα ψάχναμε οι ΑΕΚτζήδες να δούμε εάν του πάτησε το πόδι ή δεν το πάτησε; Θα λέγαμε, πολύ υπερβολικό. Εγώ δεν είμαι καθηγητής διαιτησίας αλλά εγώ λέω μην δίνουμε εύκολα πέναλτι. Και το λέω για τον κόσμο… Πάντα να βάζουν αυτό που συνέβη, ανάποδα…», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ