Τα μεγάλα φαβορί για το Μουντιάλ – Μπορεί να το σηκώσει ο Μέσι; (pics)

Τα μεγάλα φαβορί για το Μουντιάλ – Μπορεί να το σηκώσει ο Μέσι; (pics)

Το Μουντιάλ ξεκινάει σε λίγες ώρες με ένα ξεκάθαρο φαβορί, την ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει να δει τον Λιονέλ Μέσι να το σηκώνει... Τι λένε οι στοιχηματικές;

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει μπει εδώ και μερικές μέρες σε ρυθμούς Μουντιάλ, καθώς την Κυριακή (20/11) ξεκινάει η κορυφαία διοργάνωση στα γήπεδα του Κατάρ. Οι 32 ομάδες που ρίχνονται στη «μάχη» για την κούπα βρίσκονται ήδη στο Κατάρ και έχουν ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία τους.

Τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη θα είναι εκεί, όμως η συγκεκριμένη διοργάνωση περιστρέφεται γύρω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμμετάσχουν στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας τους.

Στα 35 του χρόνια ο Αργεντινός σούπερ σταρ, στα 38 του σχεδόν ο Πορτογάλος και όλα τα φώτα είναι στραμμένα σε αυτούς τους δύο. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα «χορέψει» για τελευταία φορά ο Μέσι και σε αυτό το «Last Dance» όλος ο κόσμος περιμένει να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου.

Έχει απελευθερωθεί από την πίεση της κατάκτησης κάποιου τίτλου μετά το Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή μοιάζει πιο δεμένη και ικανή από ποτέ και για αυτό τον λόγο πάνω από το 28% των πονταρισμάτων για το Μουντιάλ είναι υπέρ της αλμπισελέστε. Η Αργεντινή είναι αήττητη εδώ και 36 ματς, το κλίμα είναι απίθανο, ενώ το γεγονός ότι ομάδες όπως η Αγγλία και η Γαλλία έχουν προβλήματα την έχει φέρει στο Νο.2 των φαβορί για την κούπα.

Συγκεκριμένα, οι μπουκ δίνουν τη Βραζιλία ως το απόλυτο φαβορί για το «χρυσό» κύπελλο με τις περισσότερες εταιρίες να την προσφέρουν ακόμη και κάτω από 5.00 απόδοση, ενώ αμέσως μετά είναι η Αργεντινή με 6.50 απόδοση περίπου. Οι μπουκ βλέπουν τον Μέσι να γράφει ιστορία στα γήπεδα του Κατάρ, παρά το γεγονός ότι το ρόστερ δεν είναι της ίδιας ποιότητας της Βραζιλίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία ακολουθούν σε τιμές από 7,25, 8,00 ως και 15,00. Η μείωση της απόδοσης της Αργεντινής από τιμές του 12,00 του 10,00 και του 8,00 οφείλεται και στον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι. Έχει βρει και πάλι τη φόρμα του αυτή τη σεζόν έπειτα από μια κανονική προετοιμασία και έκανε… παπάδες με την Παρί.

Ο Λιονέλ Μέσι, μάλιστα, είναι πλέον το φαβορί για να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα στο Μουντιάλ του Κατάρ, το βραβείο που πηγαίνει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του τουρνουά. Προσφέρεται στο 9,00, ενώ δίνεται στο 13,00 για να βγει πρώτος σκόρερ με τους Χάρι Κέιν και Κιλιάν Εμπαπέ να προηγούνται στις… προτιμήσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του Μουντιάλ: 

Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ