«Βόμβα» από Πορτογαλία: «Η Ελλάδα σκέφτεται να διώξει τον Πογέτ και να προσλάβει τον Σάντος»

«Βόμβα» από Πορτογαλία: «Η Ελλάδα σκέφτεται να διώξει τον Πογέτ και να προσλάβει τον Σάντος»

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Πέδρο Σεπούλβεδα, η ΕΠΟ σκέφτεται να προχωρήσει στην απόλυση του Γκουστάβο Πογέτ και να ξαναφέρει στον πάγκο της Εθνικής τον Φερνάντο Σάντος.

Δημοσίευμα «βόμβα» από την Πορτογαλία αναφέρει πως η διοίκηση της ΕΠΟ σκοπεύει να λύσει τη συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ, και να προσλάβει στη θέση του τον Φερνάντο Σάντος.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου του Σάντος με την Πορτογαλία, ο έγκυρος δημοσιογράφος από την ιβηρική, Πέδρο Σεπούλβεδα, ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter, πως η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται επαναφέρει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής ομάδας, τον 68χρονο Πορτογάλο προπονητή και να αντικαταστήσει τον Γκουστάβο Πογέτ.

Διαβάστε επίσης: Φαλ VS Φαλ: Η «μάχη» των «πύργων» (vids)

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αποκλειστικό. Η Εθνική Ελλάδας εξετάζει την απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ για να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος. Ο νυν προπονητής της Ελλάδας έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2023 και η ιδέα είναι ο Φερνάντο Σάντος να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2024»

Θυμίζουμε φυσικά πως ο Σάντος, διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής από το 2010 αντικαθιστώντας τον Ότο Ρεχάγκελ, έως το 2014, έχοντας στο ενεργητικό τους τις προκρίσεις στα προημιτελικά του Euro 2012 και στους «16» του Μουντιάλ 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ