Το «αντίο» του Πέπε στον Σάντος

Το «αντίο» του Πέπε στον Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί από χθες παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, με τον Πέπε να λέει το δικό του αντίο στο 68χρονο τεχνικό.

Μετά από οκτώ χρόνια, η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε. Ο 68χρονος τεχνικός, που οδήγησε την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και την κατάκτηση του Nations League το 2019 και η πορτογαλική ομοσπονδία ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είπαν το δικό τους «αντίο» στον Σάντος ήταν και ο αμυντικός της Πόρτο, Πέπε, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media, τον ευχαρίστησε για όλα όσα του προσέφερε.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπενζεμά αποθέωσε τον Μαρσέλο (pic)

Η ανάρτηση του Πέπε:

«Ευχαριστώ κύριε Φερνάντο Σάντος! Σας ευχαριστώ για το έργο σας, την ηγεσία σας, την αφοσίωση σας. Για τις χαρές και τις νίκες όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε που εκπροσωπείτε άψογα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την Πορτογαλία. Το όνομά σας είναι χαραγμένο στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ επίσης όλο το προπονητικό επιτελείο του για αυτά τα χρόνια κοινοποίησης. Είμαστε Πορτογαλία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pepe (@official_pepe)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ