Αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας ο Μπουσκέτς (pic)

Αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας ο Μπουσκέτς (pic)

Την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας ανακοίνωσε μέσω των σόσιαλ μίντια ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το τέλος της τεράστιας καριέρας του με το Εθνόσημο της Ισπανίας ανακοίνωσε ο πολύπειρος μέσος, Σέρχιο Μπουσκέτς, σε μια απόφαση που έμοιαζε αναμενόμενη μετά τον αποκλεισμό της «φούρια ρόχα» από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 34χρονος παίκτης της Μπαρτσελόνα μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση ενημερώνοντας τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Είναι η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με συντρόφευσαν σε αυτόν τον μακρύ δρόμο. Από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία για το ξεκίνημα μέχρι τον Λουίς Ενρίκε που μου επέτρεψε να το απολαύσω ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Επίσης, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Ζουλιέν Λοπετέγι, τον Φερνάντο Ιέρο και τον Ρομπέρτο Μορένο, όπως και τα επιτελεία τους.

Και, επίσης, όλους μαζί και καθέναν χωριστά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πάλεψα για να πάμε την εθνική ομάδα εκεί που της αξίζει, με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία, αλλά πάντα δίνοντάς τα όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ