Όταν Βιάλι και Μαντσίνι συγκίνησαν τον πλανήτη με τα δάκρυα τους μετά την κατάκτηση του Euro (vid)

Όταν Βιάλι και Μαντσίνι συγκίνησαν τον πλανήτη με τα δάκρυα τους μετά την κατάκτηση του Euro (vid)

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του περασμένου Euro είχαν προσφέρει οι Τζιανλούκα Βιάλι και Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους και της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο.

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους και της Τσέλσι, πάλευε από το 2017 με τον καρκίνο του πάγκρεας, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ρέαμπτσιουκ: «Δίνει 4 εκατομμύρια η Μπολόνια» (pic)

Παρότι πάλευε τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, ο Βιάλι είχε αποδεχτεί την πρόταση του Ρομπέρτο Μαντσίνι να αναλάβει ρόλο βοηθού στην εθνική ομάδα της Ιταλίας και μάλιστα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της Σκουάντρα Ατζούρα προς την κατάκτηση του Euro 2020 το καλοκαίρι του 2021.

Οι δυο τους μάλιστα, είχαν προσφέρει μετά τη λήξη του τελικού μια από τις πιο δυνατές στιγμές, τόσο εκείνης της βραδιάς, όσο και γενικότερα ολόκληρης της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη διαδικασία των πέναλτι, Βιάλι και Μαντσίνι είχαν αγκαλιαστεί και αμφότεροι είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς, δίνοντας έτσι μια πολύ δυνατή στιγμή στο κοινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ