Φερνάντο Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο.»

Φερνάντο Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο.»

Ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξή του σε πολωνικό μέσο, όπου αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πορτογάλο σταρ.

Ο Φερνάντο Σάντος, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας, στις 24 Μαρτίου, κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε για το ξεκίνημα της συνεργασίας του με την πολωνική ομοσπονδία ενώ ρωτήθηκε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με τον Σαμασέκου, το πρόγραμμα του Χάμες, το ρεπό του Μίτσελ και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ίσως η απογοήτευση που νιώσαμε στο Μουντιάλ. Πιστεύαμε πως θα αποκλείσουμε το Μαρόκο και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε στα ημιτελικά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη», τόνισε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας συμπληρώνοντας:

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται από μια στιγμή, από ένα γκολ. Αυτό συνέβη εις βάρος μας στο Κατάρ. Γνωρίζω πως να διαχειριστώ τους σταρς. Τους προσεγγίζω όλους με τον ίδιο τρόπο. Του φέρομαι ακριβώς το ίδιο. Πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ