Διά βίου αποκλεισμός στον πρώην αρχηγό της εθνικής Συρίας για επίθεση σε διαιτητή

Διά βίου αποκλεισμός στον πρώην αρχηγό της εθνικής Συρίας για επίθεση σε διαιτητή

O Αχμέντ Αλ- Σαλέχ αποκλείστηκε δια βίου, αφού επιτέθηκε και έφτυσε έναν διαιτητή μετά την αποβολή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Συρίας, Αχμέντ Αλ- Σαλέχ, αποκλείστηκε δια βίου, αφού επιτέθηκε και έφτυσε έναν διαιτητή μετά την αποβολή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας εγχώριου πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Συρίας (SFA).

Ο 33χρονος αμυντικός της Αλ-Τζάις δέχθηκε κόκκινη κάρτα για ένα αδέξιο φάουλ σε παίκτη της Αλ Γουάθμπα σε μια αναμέτρηση στη Συρία για την Pro League τον περασμένο μήνα, προτού επιτεθεί στον διαιτητή με κλωτσιές και συγκρατηθεί από παίκτες και των δύο ομάδων. Οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν τον παίκτη να κλωτσάει μια καρέκλα δίπλα στο γήπεδο καθώς έφευγε θυμωμένος από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Back in… Black

Αφού εξέτασε την αναφορά του διαιτητή για τον αγώνα της 3ης Φεβρουαρίου, η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Συρίας διαπίστωσε ότι «ο Αλ-Σάλεχ κλώτσησε, έβρισε και έφτυσε απευθείας τον διαιτητή», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της. Ο Αλ- Σαλέχ συνέχισε να προσβάλλει τον διαιτητή στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα.

Η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε με ισόβιο αποκλεισμό τον Αλ-Σαλέχ και πρότεινε την απομάκρυνσή του από τον Οργανισμό Αθλητικής Ομοσπονδίας της Συρίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παίξει κανέναν ρόλο σε καμία αθλητική δραστηριότητα στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της προπονητικής.

Εκτός από την απαγόρευση, στον Αλ-Σαλέχ επιβλήθηκε πρόστιμο 1,5 εκατομμυρίου λιρών Συρίας (560 ευρώ) και στον σύλλογό του Αλ Τζάις 3 εκατομμύρια λίρες (1.120 ευρώ) για τις επανειλημμένες προσβολές των οπαδών τους στον διαιτητή. Όλες οι ποινές είναι οριστικές και δεν υπόκεινται σε ένδικα μέσα, σύμφωνα με την συριακή ομοσπονδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ