Μεγάλη αποκάλυψη Σκαλόνι για τον Μέσι!

Μεγάλη αποκάλυψη Σκαλόνι για τον Μέσι!

Ο Λιονέλ Σκαλόνι είπε αυτό που ήθελε να ακούσει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης!

Ακριβώς τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, η Εθνική Αργεντινής επιστρέφει στη… δράση ενόψει των φιλικών αγώνων με τον Παναμά και το Κουρακάο κι ο Λιονέλ Σκαλόνι στάθηκε στο εορταστικό κλίμα που υπάρχει ακόμα σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Εθνική Ομάδα.

Ο 44χρονος τεχνικός τόνισε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (21/3), πως ο κόσμος αντιμετωπίζει τους παίκτες της «αλμπισελέστε» σαν ήρωες και υπογράμμισε πως τώρα θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς όλοι θα θέλουν να νικήσουν την Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε με ποιον θέλει να γίνει συμπαίκτης ο Βαλμπουενά!

«Όσοι από εμάς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους δρόμους της Αργεντινής, η αλήθεια είναι ότι νιώσαμε τεράστια χαρά. Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι και μας βλέπουν, κατά κάποιο τρόπο, σαν ήρωες. Και μας κάνει χαρούμενους επειδή τους δώσαμε χαρά και κρατάει ακόμα.

Θα ήθελα και τα παιδιά να μπορέσουν να δουν την αναγνώριση του κόσμου, γιατί είναι απίστευτο. Μου αρέσει που φαίνεται ότι η Εθνική Αργεντινής ανήκει σε όλους, που ο κόσμος έχει ακόμα αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, σαν να ήταν η πρώτη φορά. Μου αρέσει που οι οπαδοί βλέπουν ότι οι παίκτες είναι ένα δικό τους κομμάτι.

Τους ευχαρίστησα ξανά που κέρδισαν τον τίτλο, τώρα είναι μέρες γιορτών, αλλά αυτό συνεχίζεται. Τώρα θα μας κοστίσουν περισσότερο από ποτέ γιατί θα θέλουν να μας κερδίσουν πολύ περισσότερο» τόνισε ο Σκαλόνι και πρόσθεσε για τα δύο φιλικά που ακολουθούν.

«Η φανέλα της Αργεντινής δεν σε αφήνει να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γιορτή και όλα αυτά είναι καλά, αλλά εμείς στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας». Όσο για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής;

«Ο Λέο είναι καλά, είναι εδώ για να παίξει. Θα συνεχίσει να έρχεται κι όταν αλλάξει γνώμη θα προσπαθήσω να τον πείσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ