Κόλο Μουανί για Μαρτίνες: «Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ, τον μισώ»

Κόλο Μουανί για Μαρτίνες: «Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ, τον μισώ»

Αποκαλυπτικός Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ, με τον Γάλλο να δηλώνει πως τον... μισεί.

Ο Ράνταλ Κόλο Μουανί βλέπει στον… ύπνο του τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Όπως αποκάλυψε ο Γάλλος επιθετικός σε συνέντευξη του στην «Equipe», δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στην παράταση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπου ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, του «έκλεισε» τον δρόμο προς το γκολ.

Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανέφερε πως η συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να του αλλάξει τη ζωή αλλά και την καριέρα, ενώ προφανώς αστειευόμενος τόνισε ότι… «μισεί» τον Μαρτίνες για αυτή του την επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Γαλλίας: Από τον πατέρα στους γιους, 25 χρόνια μετά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα μπορούσε να μου αλλάξει τη ζωή. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ…Ήμασταν ενωμένοι για να φέρουμε πίσω το τρίτο αστέρι. Δεν πάω να πω ψέματα, τον μισώ. Θα είχα γίνει ήρωας και μπορεί οι πιο πολλοί να είχαν ξεχάσει ότι ο Εμπαπέ έκανε χατ-τρικ. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου άλλαξε ολόκληρη την ιστορία του Μουντιάλ και του ποδοσφαίρου»..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ