Εσθονία U19 – Ελλάδα U19 0-3: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική Νέων

Εσθονία U19 – Ελλάδα U19 0-3: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική Νέων

Ιδανική πρεμιέρα στην Elite Round για την Εθνική Νέων, η οποία επικράτησε 3-0 της Εσθονίας για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου προκριματικού ομίλου της Elite Round του EURO U19.

Με επιβλητική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα Νέων (U19). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε της Εσθονίας με 3-0 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, στο «Waterford Regional Sports Centre» (Γουότερφορντ) της Ιρλανδίας και στον οποίο μετέχουν επίσης η διοργανώτρια χώρα και η Σλοβακία.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ Στέφανος Τζίμας, ο οποίος σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα της «γαλανόλευκης» ομάδας σε διάστημα έξι λεπτών. Συγκεκριμένα, ο φέρελπις επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 21΄ από ασίστ του συμπαίκτη του στον «Δικέφαλο» Νίκου Σπυράκου και διπλασίασε στο 27΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο μέσος του Παναιτωλικού Βαγγέλης Νικολάου στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες μεταγραφές για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη – Οι συναντήσεις στο Stamford Bridge

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σλοβακία νίκησε με 2-1 την οικοδεσπότη Ιρλανδία στο «Ferrycarrig Park» του Γουέξφορντ, σε ένα παιχνίδι όπου όλα συνέβησαν προς το τέλος του. Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Γκάιντος (81΄) και Γκρίγκερ (90΄+4), για να μειώσουν οι Ιρλανδοί με τον Λόνεργκαν στο 90΄+6.

Ο επόμενος και καθοριστικός ως προς τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης αγώνας για την ελληνική ομάδα είναι το Σάββατο (25/3), απέναντι στη Σλοβακία.

Εσθονία (Άλο Μπάρενγκρουμπ): Νόουμ, Παλούταγια, Κάιτ, Κολόμποφ, Κανέ, Οττί (46′ Σβεντόβσκι), Λούτς (70′ Σμιρνόφ), Βέτκαλ, Σάκάριας (55′ Λέτμετς), Σιλαμά, Οουνάπου (92′ Ορλόφ).

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Μοναστηρλής, Κεραμίτσης, Δεληγιάννης, Καλογερόπουλος, Τασιούρας (46′ Γεωργιάδης), Συμεωνίδης, Σμυρλής (65′ Σταυρόπουλος), Κωττάς (65′ Γκολφίνος), Γκούμας (73′ Κυριόπουλος), Σπυράκος, Τζίμας (73′ Νικολάου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ