Οι πρώτες μεταγραφές για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη – Οι συναντήσεις στο Stamford Bridge

Οι πρώτες μεταγραφές για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη – Οι συναντήσεις στο Stamford Bridge

Όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες βρέθηκαν αυτό το τριήμερο στο Λονδίνο για να προγραμματίσουν τις πρώτες κινήσεις του στις μεταγραφές. Ποιοι πήγαν στο TransferRoom.

Το Λονδίνο αποτέλεσε τη μεταγραφική «πρωτεύουσα» του πλανήτη το διήμερο 20-21 Μαρτίου. Πάνω από 300 σύλλογοι από ολόκληρο τον πλανήτη παρακολούθησαν το συνέδριο του TransferRoom, που φιλοξενείται από την Τσέλσι, στο γήπεδο «Stamford Bridge».

Οι ομάδες και ο μάνατζερ που συμμετείχαν, προετοιμάζουν από τώρα τις κινήσεις της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, διεύρυναν την ατζέντα τους και ενημερώθηκαν για το στάτους και τις λεπτομέρειες για παίκτες που τους απασχολούν, για παίκτες που είναι προς παραχώρηση, αλλά και… ευκαιρίες, που μπορεί να προκύψουν και οι οποίες πιθανότατα επιβάλλουν ταχύτητα και γρήγορες κινήσεις.

Όπως σε κάθε συνέδριο του TransferRoom, έτσι και αυτό το διήμερο, η ελληνική εκπροσώπηση δεν απουσίαζε. Τουναντίον, ήταν αρκετά σημαντική, καθώς συνολικά έξι ομάδες της Stoiximan Super League έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στις συναντήσεις του Λονδίνου. Επιβεβαιώνοντας το προφανές: Πως καμία ομάδα δεν μπορεί να περιμένει την τελευταία στιγμή για να κάνει μεταγραφές. Η προετοιμασία και η γνώση της αγοράς είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι ομάδες που έχουν στείλει εκπροσώπους στο #TransferRoomSummit, είναι ο Ολυμπιακός (Γιάννης Θεοδώρου, Head of Scouting & Sports Technology), ο Παναθηναϊκός (Μάκης Λιβαθινός, Επικεφαλής Τμήματος Σκάουτινγκ), η ΑΕΚ (Ράντεκ Κουχάρσκι, Τεχνικός Διευθυντής), ο ΠΑΟΚ (Αντρέι Φεντσένκο, Επικεφαλής Τμήματος Σκάουτινγκ), ο Αρης (Ρόμπερτ Παλίκουτσα, Αθλητικός Διευθυντής) και ο ΟΦΗ (Ιβάν Σλάβοφ, Επικεφαλής Τμήματος Σκάουτινγκ).

Οι εκπρόσωποι των ομάδων μας, που έδωσαν το παρών στο συνέδριο του Λονδίνου, είχαν τη δυνατότητα στο διήμερο 20-21/03 να προγραμματίσουν έως και 38 προκαθορισμένες συναντήσεις με άλλους συλλόγους ή ατζέντηδες, με τη μορφή του «speed-dating», με τα ραντεβού μεταξύ όσων εκπροσώπων έδωσαν το παρών με φυσική παρουσία στο Λονδίνο να είναι διάρκειας 12 λεπτών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2022 το TransferRoom οργάνωσε 8.304 συναντήσεις μεταξύ υπευθύνων λήψης αποφάσεων από 491 συλλόγους μέσω πέντε συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν (με φυσική παρουσία και διαδικτυακά). Από το 2017, μέσω του TransferRoom, που ουσιαστικά αποτελεί το Marketplace των μεταγραφών, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 3.000 μεταγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Περισσότεροι από 650 σύλλογοι από 60 χώρες και 100 πρωταθλήματα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Επίσης, 250 γραφεία μάνατζερ χρησιμοποιούν το TransferRoom, προσθέτοντας στην πλατφόρμα περισσότερους από 3.000 παίκτες, οι οποίοι έχουν επαληθεύσει την εκπροσώπηση από τις εν λόγω εταιρείες.

Τι κάνει το TransferRoom και ομάδες από όλο των κόσμο το χρησιμοποιούν για να κάνουν μεταγραφές; Η πλατφόρμα ενημερώνει τους συλλόγους ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, τι ζητούν οι σύλλογοί τους για να τους παραχωρήσουν, και παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας μεταξύ τους. Οι ομάδες ή οι ατζέντηδες μπορούν επίσης να προτείνουν ποδοσφαιριστές σε άλλους συλλόγους που αναζητούν ένα συγκεκριμένο προφίλ παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ