Ιταλία-Αγγλία: Επικηρύχθηκε με 10.000 ευρώ οπαδός στη Νάπολη- Η σημαία για τον Μαραντόνα

Ιταλία-Αγγλία: Επικηρύχθηκε με 10.000 ευρώ οπαδός στη Νάπολη- Η σημαία για τον Μαραντόνα

Η εικόνα ενός οπαδού της εθνικής Αγγλίας που ταξιδεύει στη Νάπολη για τον αγώνα με την Ιταλία, να κρατάει μια απαράδεκτη σημαία κατά του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις.

Το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024 φαίνεται πως… άρχισε από νωρίς. Τα δύο μεγαθήρια συγκρούονται απόψε στην πρεμιέρα των προκριματικών στη Νάπολη και ένας Άγγλος οπαδός κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μια απαράδεκτη κίνηση.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε μια φωτογραφία που δείχνει έναν οπαδό των «Τριών Λιονταριών» μα κρατάει επιδεικτικά μια σημαία της χώρας του με το τραγικό σύνθημα: «Diego’s in a box», δηλαδή «Ο Μαραντόνα είναι στο κουτί (εννοώντας το φέρετρο)».

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» με την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου

Η κίνηση αυτή έχει εξοργίσει όπως είναι φυσικό το μεγαλύτερο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου, και ένα παραπάνω τους Ιταλούς και τους οπαδούς της Νάπολι της ομάδας που μεγαλούργησε ο Ντιέγκο και η λατρεία που έχουν προς το πρόσωπό του είναι γνωστή.

Μάλιστα ορισμένοι έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες του οπαδού στα social media, ενώ ένας τον έχει επικηρύξει, αναφέροντας πως προσφέρει 10 χιλ. ευρώ για να του τον… παραδώσουν!

Θυμίζουμε πως ο αγώνας μεταξύ Ιταλίας και Αγγλίας είχε χαρακτηριστεί από τις ιταλικές αρχές ως υψηλής επικινδυνότητας και πως υπάρχουν έντονοι φόβοι για εκτεταμένα επεισόδια, με την τραγική κίνηση του Άγγλου να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ