«Βράζουν» με την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου

«Βράζουν» με την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου

Η τιμωρία του Λουτσέσκου και οι... απορίες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ.

Ο κακός χαμός με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του Βικελίδης, με αποτέλεσμα να δεχθεί κόκκινη κάρτα από τον Ιρακινό διαιτητή.

Η… καμπάνα στον προπονητή του ΠΑΟΚ επισημοποιήθηκε σήμερα, πράγμα που σημαίνει πως ο Λουτσέσκου θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες της Τούμπας το κρίσιμο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Βιλντόζα, ο Αντετοκούνμπο και το νέο τραγούδι του Γιαννακόπουλου (vid)

Κακά τα ψέματα, το ματς της Τούμπας είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για την Ενωση. Η back to back απώλεια βαθμών στοίχισε στους «κιτρινόμαυρους» και η μάχη με τους «ασπρόμαυρους» λαμβάνει τον χαρακτήρα του must win.

Στην ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης η ΑΕΚ τα βρίσκει συνεχώς σκούρα και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ βλέπουν «κιτρινόμαυρο»… δάχτυλο πίσω από την υπόθεση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ «βράζουν» με την Ενωση, καθώς θεωρούν πως υποκινείται μια εκστρατεία στοχοποίησης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μια στοχοποίηση που οδήγησε και στην αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη. Μάλιστα, το γεγονός πως Ελληνας διαιτητής (ο Φωτιάς) του έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, τους έχει βάλει σε σκέψεις. Γνωστή η άριστη σχέση της ΑΕΚ με τους ντόπιους ρέφερι.

Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο λοιπόν, μόνο τυχαίο δε θεωρούν το timing της τιμωρίας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος δε θα «ζήσει» από μέσα την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ και όλοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό. Παράλληλα, μην ξεχνάμε και τη σχέση που έχουν οι δυο πλευρές. Πολλές φορές που ο κόουτς του ΠΑΟΚ απασφάλισε κατά της Ενωσης: « Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη, γιατί αυτό που είδα στο ημίχρονο, αυτόν τον πόλεμο, αυτήν την πίεση για να κερδίσουν είναι ντροπή! Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια είναι ντροπή! Μας δόθηκε μόνο ένα φάουλ υπέρ μας στο 2ο μέρος. Ενώ η ΑΕΚ παίζει επιθετική άμυνα. Δεν τους δόθηκε κόκκινη κάρτα. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν μέτρα στο γήπεδο», είχε δηλώσει πριν από εναν μήνα ο 54χρονος.

Το ντέρμπι της Τούμπας έχει ήδη ξεκινήσει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου πλήγωσε τους «ασπρόμαυρους», που κάνουν λόγο  για διαρκή στοχοποίηση του Ρουμάνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ