Το προπονητικό κέντρο της Αργεντινής μετονομάστηκε σε «Λιονέλ Αντρές Μέσι»

Το προπονητικό κέντρο της Αργεντινής μετονομάστηκε σε «Λιονέλ Αντρές Μέσι»

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι θα φέρει από σήμερα (25/03) το προπονητικό κέντρο της εθνικής Αργεντινής.

Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινούνται ξανά τις τελευταίες ημέρες στην Αργεντινή, γιορτάζοντας την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την ομάδα τους. Η Λατρεία φυσικά είναι τεράστια για όλους τους παίκτες της «αλμπισελέστε», αλλά ένα παραπάνω για τον Λιονέλ Μέσι.

Όπως αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, οι προπονητικές εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας, θα φέρουν από εδώ και στο εξής το όνομα του «Pulga», καθώς μετονομάστηκαν σε «Λιονέλ Αντρές Μέσι».

Διαβάστε επίσης: Θανάσης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και… Παπαπέτρου: Η «ελληνοποίηση» του Παναθηναϊκού

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δείξουν για ακόμα μία φορά την αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν που τους οδήγησε στην κορυφή του κόσμου τον περασμένο Δεκέμβριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Ζήσαμε μια ιστορική μέρα στο Casa de Ezeiza, που από σήμερα θα μετονομαστεί σε Lionel Andres Messi, ως φόρο τιμής στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας της Αργεντινής που ήταν μαζί μας για άλλη μια φορά», έγραψε στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ