Ο Ροναλντίνιο θέλει να δει τον Μέσι να κλείνει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα

Ο Ροναλντίνιο θέλει να δει τον Μέσι να κλείνει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα

Την επιθυμία του να δει ξανά ντυμένο στα μπλαουγκράνα τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Ροναλντίνιο κατά την παραλαβή του βραβείου «Marca Legend».

Το ζήτημα της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στο διεθνές ποδόσφαιρο αφού το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο σενάριο είναι ο 35χρονος άσος να μην ανανεώσει με τη γαλλική ομάδα και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και αυτός δεν αποκλείεται να είναι η αγαπημένη του Μπαρτσελόνα η οποία θέλει να τον φέρει και πάλι στη Βαρκελώνη, αλλά μόνο εύκολη δεν θα είναι η υπόθεση κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν το κλαμπ. Ένας πρώην συμπαίκτης και πολύ καλός φίλος του Μέσι, ο σπουδαίος Ροναλντίνιο, εξέφρασε δημόσια πάντως την επιθυμία του να δει ξανά τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου στην Μπάρτσα.

Διαβάστε επίσης: Το «πισωγύρισμα», τα λάθη και το συμβόλαιο: Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

Ο Ροναλντίνιο παρέλαβε την Πέμπτη (23/3) το βραβείο «Marca Legend», μια διάκριση που προορίζεται για τους σπουδαιότερους αθλητές, από τον διευθυντή του μαδριλένικου μέσου ενημέρωσης, Χουάν Ιγκνάσιο Γκαγιάρδο. Στο περιθώριο αυτής της εκδήλωσης, ρωτήθηκε για το θέμα του Μέσι και ήταν ξεκάθαρος.

«Είμαι φίλος του Μέσι, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Χαίρομαι που βλέπω τους φίλους μου να κατακτούν όνειρα, αυτό με κάνει χαρούμενο. Για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Θα ήθελα να τον δω χαρούμενο. Δεν με νοιάζει πού είναι. Μετά από όλη την ιστορία που έχει με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν ωραίο να τελειώσει την καριέρα του εκεί», είπε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ