Κλήθηκε στην Εθνική Ισπανίας Κ15 ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο (pic)

Κλήθηκε στην Εθνική Ισπανίας Κ15 ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο (pic)

Ο Έντσο Άλβες Βιέιρα, ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο, κλήθηκε στην εθνική Ισπανίας Κ15, μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί η καριέρα του Μαρσέλο να βρίσκεται στη δύση της, αλλά αυτός που φαίνεται πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του είναι ο 13χρονος γιος του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Έντσο Άλβες Βιέιρα.

Ο μικρός κάνει απίθανα πράγματα στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ όπου τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 32 γκολ σε 14 ματς ενώ συνολικά έχει βάλει πάνω από 100 γκολ σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της «Βασίλισσας».

Διαβάστε επίσης: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μπαχάρ με 2.000.000 € για 2 χρόνια και… αποζημίωση στη Χάιφα

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να κληθεί στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας Κ15 όπου θα είναι και από τους μικρότερους αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι πάνω από 14 χρονών. Το αν θα συνεχίσει να φορά το ισπανικό εθνόσημο και στη συνέχεια της καριέρας του μένει να φανεί στο μέλλον, προς το παρόν όμως είναι μέρος της «φούρια ρόχα».

Τέλος, ο Έντσο έχει ήδη υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ, το οποίο έχει διάρκεια τριών ετών και δείχνει φυσικά και το πόσο πιστεύουν στις δυνατότητές του οι άνθρωποι του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ