Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μπαχάρ με 2.000.000 € για 2 χρόνια και… αποζημίωση στη Χάιφα

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μπαχάρ με 2.000.000 € για 2 χρόνια και… αποζημίωση στη Χάιφα

Ο Μπαράκ Μπαχάρ υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα για δύο χρόνια, με 1.000.000 τον χρόνο και με αποζημίωση 250.000 για τη Μακάμπι.

Το όνομα του Μπαράκ Μπαχάρ αποτελεί ένα από εκείνα που έχουν τεθεί στο τραπέζι του Ολυμπιακού εδώ και αρκετό καιρό. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει δείξει καλό έργο στη χώρα του, αρχικά με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και εν συνεχεία με τη Μακάμπι Χάιφα, με την οποία έριξε από την κορυφή τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και φυσικά απέκλεισε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μπαχάρ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με την ομάδα της Χάιφα, αλλά δεν πρόκειται να το εξαντλήσει. Καθώς ήδη έχει βρει την επόμενη ομάδα του. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο 43χρονος τεχνικός, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Βελιγραδίου, έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου, ενώ κατά κάποιες πηγές, έχει ήδη υπογραφεί και προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού με τον Γουόκαπ: Έλληνας ο «εγκέφαλος» του Θρύλου

Ποια είναι η συμφωνία του Μπαχάρ με τον Αστέρα; Οι Σέρβοι του προσέφεραν διετές κλειστό συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές ύψους 2.000.000 €, συν μπόνους, σε περίπτωση εισόδου του συλλόγου στους ομίλους του Champions League και κατάκτησης τίτλων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπαχάρ έχει συμφωνήσει να πάρει μαζί του και τους βοηθούς του, οι οποίοι θα κοστίσουν συνολικά 250.000 ευρώ στη διοίκηση του Αστέρα. Κάτι που ανεβάζει το συνολικό κόστος συμβολαίων σε 1.25 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει, όμως, και μία παράμετρος που πολλοί δεν υπολόγιζαν. Και αυτή είναι η θέση της διοίκησης της Μπακάμπι. Η ισραηλινή ομάδα, λοιπόν, προσέφερε 3ετές συμβόλαιο στον Μπαχάρ, με διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του, από 350.000 € στις 700.000 € συν μπόνους. Ο 43χρονος τεχνικός αρνήθηκε την προσφορά και ζήτησε να «σπάσει» το συμβόλαιό του στο φινάλε της σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της Χάιφα, Γιαακόβ Σαχάρ, δεν θέλει να κλείσει την πόρτα στον Μπαχάρ, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Αλλά ενημέρωσε τον ίδιο και τον ατζέντη του ότι θα πρέπει να αποζημιωθεί η Μακάμπι για τον έναν χρόνο συμβολαίου του νεαρού τεχνικού. Και αυτό θα συμβεί. Καθώς ο Αστέρας δέχθηκε να πληρώσει ένα ποσό (κοντά στις 250.000 € σύμφωνα με τις πληροφορίες), για να σπάσει το συμβόλαιο και να κάνει δικό του τον προπονητή των πρωταθλητών Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ