Έμαθε τους αντιπάλους της για το Euro K19 η Εθνική Νέων

Έμαθε τους αντιπάλους της για το Euro K19 η Εθνική Νέων

Στην Μάλτα έγινε η κλήρωση για τους δύο ομίλους του Euro K19 με την Εθνική Νέων να κληρώνεται στον δεύτερο Όμιλο και να μαθαίνει τους αντιπάλους της.

Το Euro K19 θα διεξαχθεί στην Μάλτα τον Ιούλιο (3/7 έως 16/7) και σήμερα όλες οι ομάδες που είχαν προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης μέσω του Elite Round έμαθαν τις αντιπάλους τους μέσω της κλήρωσης που έγινε στην πρωτεύουσα, Βαλέτα.

Σχηματίστηκαν λοιπόν δύο Όμιλοι των τεσσάρων ομάδων που περιλάμβαναν τις επτά νικήτριες των Elite Round συν τη διοργανώτρια Μάλτα. Η Ελλάδα λοιπόν που κληρώθηκε στον δεύτερο Όμιλο θα έχει ως αντιπάλους τις Ισπανία, Νορβηγία και Ισλανδία, ενώ ο πρώτος Όμιλος θα αποτελείται από τις Ιταλία, Πορτογαλία, Πολωνία και Μάλτα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Γουόκαπ δεν θα παίξει σαν Έλληνας στα play off της Basket League

Στόχος της Εθνικής Νέων είναι να καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγεί σε «σταύρωμα» με τον άλλο όμιλο στη φάση των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Αναστάσιου Θέου, με δεδομένο πως οι πολύ ανταγωνιστικοί Ισπανοί θα πάρουν το ένα εισιτήριο, θα πρέπει να τα βάλουν με την Νορβηγίακαι την Ισλανδία για το δεύτερο εισιτήριο των «4» του Euro K19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ