Κροατία : «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε σα να είναι 0-0», δήλωσε ο Ντάλιτς

Κροατία : «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε σα να είναι 0-0», δήλωσε ο Ντάλιτς

Προσγειωμένος, παρά τη νίκη με σκορ 4-1, είναι ο τεχνικός της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.

Πολλοί θεωρούν πως η Κροατία έχει, ήδη, περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, μετά τη νίκη με σκορ 4-1, επί της Ελλάδας. Ο τεχνικός της όμως, Ζλάτκο Ντάλιτς, δεν είναι ένας από αυτούς.

Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κροατίας, τόνισε πως η ρεβάνς στην Αθήνα θα είναι δύσκολη και πως κρύβει παγίδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάλιτς:

«Δεν κοιμηθήκαμε καλά εξαιτίας της υπερέντασης από αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να προπονηθούμε λίγο να ξεκουραστούμε και να πετάξουμε για Ελλάδα. Βαδίζουμε βήμα- βήμα, μέρα με μέρα και δεν θα πάμε να υπερασπιστούμε το 4-1, αλλά θα παίξουμε σαν να έχει έρθει 0-0 το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και θα υπάρχει πίεση. Όλα είναι όμορφα μέχρι στιγμής, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα πάντα θα κριθούν στην Αθήνα. Θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Μετά θα πανηγυρίσουμε.

Μπορεί να κάνουμε λάθη και να τους βάλουμε ξανά μέσα. Οπότε, θα επιτεθούμε, αν και θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στο ματς ήταν καλή, όλα πήγαν καλά. Ήταν πανέμορφο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να κάνουμε τη δουλειά μας και στον Πειραιά. Δεν υπάρχει χαλάρωση και η εμφάνιση της Πέμπτης μας δίνει κουράγιο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ