Στον κόσμο της η ΕΠΟ του Μπαλτάκου, τιμές «φωτιά» για το Ελλάδα-Ιρλανδία

Στον κόσμο της η ΕΠΟ του Μπαλτάκου, τιμές «φωτιά» για το Ελλάδα-Ιρλανδία

Πανάκριβα τα εισιτήρια για το ματς με την Ιρλανδία - Ένα ακόμα… φιάσκο για τον Μπαλτάκο και την ΕΠΟ, που εκτέθηκαν μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Σε… άλλη χώρα φαίνεται ότι ζουν ο Τάκης Μπαλτάκος και οι συν αυτώ, με τις κινήσεις της ΕΠΟ να προκαλούν την οργή της φίλαθλης κοινής, που βλέπει την ομοσπονδία να βάζει σε υπερβολικά υψηλές τιμές τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία (16/6), για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στην Opap Arena.

Η ΕΠΟ τύπωσε πολύ λίγα εισιτήρια των 20 ευρώ, τα οποία πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μόνο εισιτήρια των 40 και 60 ευρώ (σ.σ έβγαλαν μέχρι και παιδικά των 20 και των 30 ευρώ), με το κόστος για μια οικογένεια να είναι τεράστιο. Οι υπερβολικά υψηλές τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ιρλανδία έφεραν πολλές αντιδράσεις, με τους φιλάθλους να ασκούν δριμύτατη κριτική μέσω των social media.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο μεγάλες, που μέχρι και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, τοποθετήθηκε επί του θέματος και παραδέχθηκε ότι οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερες, για να μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο και οικογένειες με παιδιά. Ένα φιάσκο, που εξέθεσε την ΕΠΟ για μια ακόμα φορά στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

«Επρεπε να υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια για τις ακαδημίες», δήλωσε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο Στέργιος Αντωνίου, ενώ πρόσθεσε: «Επίσης, έπρεπε το κόστος να είναι χαμηλό για να πάει ο οποιοσδήποτε στο γήπεδο. Εχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου εκεί που έπρεπε». Σε μια περίοδο, που τα ελληνικά νοικοκυριά μαστίζονται από την οικονομική κρίση και τις πολύ υψηλές τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης, η ΕΠΟ βάζει τα εισιτήρια σε υπερβολικά υψηλές τιμές.

Ένα ακόμα αυτογκολ από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο, αντί να κάνει τα πάντα για να τον προσελκύσει. Έναν κόσμο τον οποίο έχει ανάγκη η γαλανόλευκη και οι διεθνείς σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Μάλιστα, το ματς με την Ιρλανδία είναι λιγότερο εμπορικό από αυτά που θα δώσει η Εθνική το επόμενο διάστημα, όταν θα υποδεχθεί την Ολλανδία (16/10) και την Γαλλία (21/11). Και αυτό που αναρωτιούνται άπαντες πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το… φιάσκο με το παιχνίδι με την Ιρλανδία, είναι πόσο πιο ακριβά θα είναι τα εισιτήρια για τις μάχες που θα ακολουθήσουν, όταν θα έρθουν στην Ελλάδα παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ