Τα ακριβά εισιτήρια της ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου άφησαν άδεια τη μισή Opap Arena (pics)

Τα ακριβά εισιτήρια της ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου άφησαν άδεια τη μισή Opap Arena (pics)

Ενα ακόμα αυτογκολ από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο, αντί να κάνει τα πάντα για να τον προσελκύσει...

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στην Opap Arena για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024, με το μισό γήπεδο να είναι άδειο. Τα πανάκριβα εισιτήρια που είχε εκδώσει η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου για την αποψινή αναμέτρηση άφησαν πολλά καθίσματα κενά, με την εικόνα να είναι αποκαρδιωτική.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία είχε τυπώσει πολύ λίγα εισιτήρια των 20 ευρώ, τα οποία πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μόνο εισιτήρια των 40 και 60 ευρώ (σ.σ έβγαλαν μέχρι και παιδικά των 20 και των 30 ευρώ). Το κόστος για μια οικογένεια ήταν τεράστιο, με αποτέλεσμα το μισό γήπεδο να είναι άδειο!

Διαβάστε επίσης: O Καμπιάσο πήγε τον Μαρέσκα προπονητή στη Λέστερ

Οι υπερβολικά υψηλές τιμές των εισιτηρίων για το αποψινό παιχνίδι έφεραν πολλές αντιδράσεις, με τους φιλάθλους να ασκούν δριμύτατη κριτική μέσω των social media και την πρακτική της ΕΠΟ να προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης. Ενα ακόμα αυτογκολ από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο, αντί να κάνει τα πάντα για να τον προσελκύσει. Έναν κόσμο τον οποίο έχει ανάγκη η γαλανόλευκη και οι διεθνείς σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αποψινό παιχνίδι είναι λιγότερο εμπορικό από αυτά που θα δώσει το επόμενο διάστημα η Εθνική, όταν θα υποδεχθεί στην Opap Arena την Ολλανδία  (16/10) και την Γαλλία (21/11). Δύο παιχνίδια σαφώς μεγαλύτερου ενδιαφέροντος. Αυτό που αναρωτιούνται άπαντες πλέον, μετά το… φιάσκο με το αποψινό παιχνίδι, είναι πόσο πιο ακριβά θα είναι τα εισιτήρια για τις μάχες που θα ακολουθήσουν στα μέσα Οκτωβρίου με την Ολλανδία και στα μέσα Νοεμβρίου με τη Γαλλία…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Και το σχετικό βίντεο από την Opap Arena:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ