Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, εκείνα με κυνηγούν»

Ρονάλντο: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, εκείνα με κυνηγούν»

Σε ακόμη μία... ιδιαίτερη δήλωση προέβη ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι έτοιμος για ακόμη ένα «ορόσημο» στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις συλλογή του, καθώς απόψε (21:45) θα φθάσει στις 200 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ισλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να έρχομαι εδώ (σ.σ. στην εθνική Πορτογαλίας), γιατί είναι πάντα ένα όνειρο. Το να φτάσω στους 200 διεθνείς αγώνες, αποδεικνύει την αγάπη που έχω για την χώρα μου και την εθνική μας», σχολίασε με νόημα ο πεντάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας».

Ο 38χρονος επιθετικός, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων τον περασμένο Μάρτιο, παίζοντας τον 197ο αγώνα του (σ.σ. εναντίον του Λιχτενστάιν) για να «εκθρονίσει» από την κορυφή του σχετικού πίνακα τον Μπαντέρ Αλ Μουταουά από το Κουβέιτ.

«Θα ήταν θεαματικό να στεφθεί ο 200ος αγώνας στην επιλογή με ένα γκολ», τόνισε ο CR7, ο οποίος είναι κάτοχος και του παγκόσμιου ρεκόρ παραγωγικότητας σε εθνική ομάδα, καθώς έχει σκοράρει 122 φορές με την εθνική Πορτογαλίας.

«Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, με κυνηγούν. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μέρος του κινήτρου μου να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κατάφερνα», πρόσθεσε ο διάσημος Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ